Kantoor Utrecht
Postbus 63
3450 AB Vleuten

Kantoor Schiedam
Postbus 4301
3102 GG Schiedam

Tel: 085 9020350
Whatsapp: 06 41091352

Online klanteninlog >>>

Schschuldenulden

Wanneer mensen schulden hebben die ze zelf niet meer kunnen oplossen, kunnen wij wellicht daarbij helpen. Heeft u schulden waar u zelf niet meer uitkomt en die veel onrust en stress veroorzaken, dan kunt u met ons contact opnemen voor een vrijblijvend en gratis gesprek.

Hulp zoeken bij schulden is niet altijd even makkelijk. Door de negatieve emoties zoals schaamte of radeloosheid wordt er soms geen of te laat hulp gezocht. Alleen blijft op deze manier het probleem in stand en komt er geen herstel. Bij schulden is het raadzaam, hoe moeilijk de stap ook, om zo snel mogelijk hulp te zoeken zodat er naar oplossingen gezocht kan worden.

Wij bespreken op een positieve, onbevooroordeelde en oplossingsgerichte manier uw financiƫle situatie en geven u advies in de goede richting.

Wij zijn zelf geen schuldhulpverleners en kunnen geen schuldsaneringstrajecten opzetten. Wij kunnen u helpen in combinatie met beschermingsbewind of budgetbeheer. Bij relatief lage schulden nemen wij contact met de schuldeisers op om haalbare betalingsregelingen te treffen. Bij te hoge schulden die binnen de afloscapaciteit niet af te lossen zijn vragen wij namens u schuldhulpverlening bij de gemeentelijke kredietbank aan en begeleiden u in het gehele traject. De gemeente voert de schuldhulpverlening uit. De gemeente kan u niet helpen als u geen inkomen uit werk of uitkering hebt.

Indien het traject bij de gemeente niet lukt dan is nog de wettelijke schuldsanering eventueel een optie.